top of page

Diensten en vakgebieden

R.H. Vertalen vertaalt al uw financiële, juridische teksten, HR-gerelateerde en persoonlijke documenten - al dan niet beëdigd - van en naar het Nederlands, Spaans, Engels, Frans en Duits.
Talencombinaties

 

Wij vertalen van en naar de volgende talen:

Nederlands

Spaans

Engels

Duits

Frans.

 

R.H. Vertalen heeft er bewust voor gekozen zich te specialiseren in genoemde talen.

Door deze keuze kunnen wij kwaliteit garanderen, zorgen voor het nakomen van de door u gestelde deadlines en persoonlijke aandacht schenken aan uw vragen. 

 

 

 

Vakgebieden

R.H. Vertalen is hét vertaalbureau voor al uw financiële, juridische, HR-gerelateerde teksten en persoonlijke documenten.  Deze vakgebieden vereisen de kennis van een specifiek vakjargon. Deze kennis hebben wij in huis.

 

Voorbeelden van te vertalen documenten:

 

Administratief-financieel:

Jaarrekeningen, jaarverslagen, financiële rapportages en bedrijfscommunicaties.

 

Juridisch:

Contracten, statuten, algemene voorwaarden, vonnissen, reglementen, uittreksels van de Kamer van Koophandel en aktes.

 

Personeelszaken:

Bedrijfscommunicaties, arbeidscontracten

 

Persoonlijke documenten:
Diploma's, certificaten, geboorteakten,  trouw-en echtscheidingsakten, en adoptiepapieren.

 

Vertalen

 

R.H. Vertalen levert vertalingen zowel voor bedrijven als voor particulieren.

 

We zijn specialist in het vertalen van en naar het  Spaans. Daarnaast leveren wij ook vertalingen van en naar het  Engels, Frans en Duits.
 

 

Beëdigde vertalingen

Vertalingen van officiële documenten (zoals van een geboorteakte) dienen veelal door een beëdigd vertaler te worden uitgevoerd. Wij leveren in dit geval een vertaling bestaande uit de originele tekst, de vertaling en een verklaring van de vertaler.

 

Legalisatie en/of Apostille

Soms moet een beëdigde vertaling ook nog worden gelegaliseerd of voorzien van een apostille. Deze procedure houdt in dat een bepaalde instantie de handtekening van de voorgaande instantie bevoegd verklaart. Ook hierin kan R.H. Vertalen voorzien.

Redigeren/editing

 

Behalve het vertalen van teksten, redigeren en reviseren wij ook uw documenten. We zullen uw aangeleverde tekst grondig controleren op grammatica, stijl en syntaxis en, indien nodig, reviseren.

 

 

Specialist Spaans:
advies en begeleiding

​Bent u niet zeker welk(e) document(en) van of naar het Spaans vertaald dienen te worden? En wilt u eerst weten of u wel de juiste documenten voor de betreffende instantie laat vertalen? Dan kunnen wij u hierin adviseren.

 

Heeft u hulp nodig bij het regelen van fiscale zaken in Spanje of wilt u meer informatie over de geldende regels en procedures in Spanje? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

 

 

R.H. Vertalen  - +31 6 13543207 - info@rhvertalen.nl           Regio Parkstad Limburg: Kerkrade, Heerlen, Brunssum, Landgraaf, Nuth, Simpelveld, Onderbanken, Voerendaal

bottom of page