top of page

Wie zijn wij?

R.H. Vertalen is een vertaalbureau dat in 2010 door Regina Hoogakker-Sangen is opgericht. Het legt zich toe op slechts 4 vreemde talen: Spaans, Engels, Duits en Frans. Deze kleinschaligheid zorgt voor een verhoogde specialistische kennis en extra tijd en aandacht voor de klant.

 
Regina Hoogakker-Sangen is in de talen Nederlands, Spaans en Engels afgestudeerd aan de wat destijds nog de Opleiding Tolk-Vertaler te Maastricht heette. Tijdens deze opleiding heeft zij een half jaar stage gelopen op de Complutense Universiteit te Madrid.
Ook heeft zij bij het Vrijwilligerscentrum Henk Schram te Margraten een periode Engels gedoceerd aan Spaanse studenten die in Nederland voor een uitwisselingsproject verbleven.
Ze is beëdigd als vertaalster Spaans en Engels aan de rechtbank te Maastricht en opgenomen in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) van de Raad voor de Rechtsbijstand.
Om de kennis binnen haar vakgebied (verder) uit te breiden, heeft zij de volgende opleidingen genoten:
- Moderne Bedrijfsadministratie (Arcus College)
Vertalen in Strafrecht (Stichting Instituut van Gerechtstolken & Vertalers).
 
 
 
 
 
Vertaalbureau Spaans Heerlen, Beëdigde vertalingen Spaans en Engels, Advies en specialist Spanje
Daarnaast bouwt R.H. Vertalen op een uitgebreid netwerk aan hoogopgeleide freelance vertalers. Deze vertalers beschikken bovendien over een additionele opleiding in een specifiek vakgebied.

R.H. Vertalen  - +31 6 13543207 - info@rhvertalen.nl           Regio Parkstad Limburg: Kerkrade, Heerlen, Brunssum, Landgraaf, Nuth, Simpelveld, Onderbanken, Voerendaal

bottom of page